Зустрічайте нову категорію продуктів

11 октября 2017


24 жовтня у спортхабі ЕБШ компанія Amway презентувала нову лінію продуктів спортивного харчування XS™ Sports Nutrition. Нова лінійка доповнює портфоліо бренду XS і включає повний спектр високоякісних продуктів спортивного харчування, які успадкували яскравий і позитивний дух енергетичного напою XS™ Power Drink.

Продукти XS Sports Nutrition містять поживні речовини, які необхідні організму в потрібний момент: до, під час і після активного фізичного навантаження для досягнення найкращого результату. Вони підходять як для любителів, так і для професійних спортсменів.

В лінію XS Sports Nutrition входять:

  • XS™ Pre-Workout Drink Потрійний енергетичний комплекс
  • XS™ Напій з електролітами
  • XS™ Гідролізований протеїн молочної сироватки
  • XS™ Протеїнові батончики
  • Магній у пакетиках-стіках XS™


“Спортивне харчування — це нова категорія продуктів в нашому асортименті. У Європі оборот цього ринку оцінюється у 4,1 млрд. доларів (дані Euromonitor, 2016), і цей показник буде рости в міру зростання популярності активного способу життя. Цього року ми побачили, що категорія товарів для здорового способу життя, куди відносяться і наші дієтичні добавки NUTRILITE, вийшла на перше місце по продажу в Україні. Тому ми переконані, що продукти XS Sports Nutrition — це актуальна і цінна пропозиція для наших клієнтів, — пояснив Томаш Мурас, генеральний директор Amway Україна. — Ми хочемо показати, що спортивне харчування — це не продукти для вузької ніші спортсменів, а варіант раціонального і збалансованого харчування для активних людей”.

Під час презентації тренери зі здорового способу життя Академії Amway Юрій Журавський, Анастасія Гончарова і Владислава Барзиловичрозповіли гостям, які процеси відбуваються в організмі людини під час фізичних навантажень і як завдяки продуктам спортивного харчування XS™ Sports Nutrition можливо не тільки прискорити процес відновлення, а й значно підвищити свою ефективність.

“Під час тренування ми прагнемо до того, щоб жирова тканина руйнувалася, а м’язова — росла. Одночасно ці процеси відбуватися не можуть. Нам на допомогу і приходять продукти спортивного харчування. XS™ Pre-Workout Drink Потрійний енергетичний комплекс готує наш організм до фізичного навантаження і захищає клітини від окисного стресу завдяки вітамінам C, E, а також цинку. XS™ Гідролізований протеїн молочної сироватки після тренування допоможе нам відновити м’язову тканину, а XS™ Напій з електролітами під час тренування відновлює в організмі 5 ключових електролітів, виведених разом з потом”, — пояснили експерти Академії Amway.

Після того, як всі бажаючі спробували продукти XS Sports Nutrition, тренери ЕБШ Арсен Галєєв, Віталіна Бендарська та Анна Снєгірьовапровели активні практичні заняття, на яких кожен зміг особисто відчути, що починати тренування, зарядившись XS™ Pre-Workout Drink Потрійним енергетичним комплексом, набагато легше. А втрату рідини під час заняття ефективніше відновляти не водою, а XS™ Напоєм з електролітами. Після тренування всі змогли відновити сили смачним протеїновим коктейлем.

“Для того, щоб займатися спортом із задоволенням, потрібно відповідально готувати своє тіло до навантажень і правильно відновлювати сили, — пояснили засновники ЕБШ Юлія Шум і Олександр Польовий. — Багато в чому в цьому допомагають продукти спортивного харчування, і як показує практика, ця категорія перестає бути нішевою і стає все більш популярною серед активних людей”.